Politica de confidentialitate

Detalii asupra Protectiei Datelor
In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, BebeNani are obligatia de a administra in condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare in prelucrarea comenzilor depuse pe site, si pentru a va oferi o experienta de navigare personalizata.
Scopul colectarii datelor – pentru adminstrare, prin prelucrarea comenzilor efectuate pe site-ul BebeNani, precum si activitati de marketing, publictate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai tertilor partneri cu care BebeNani colaboreaza in vederea desfasurarii activitatilor comerciale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodată, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la vreau@bebenani.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil.